ПРО БАНКІВСЬКІ КАРТКИ ПЕНСІОНЕРІВ З ОКУПОВАНОЇ ТЕРИТОРІЇ
опубліковано 13 листопада 2020 року о 14:30

Дніпровський приміський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області повідомляє, що офіційно верифікацію переселенців продовжено до закінчення карантину + 60 днів. Нещодавно карантин діяв до 31 жовтня і саме тому виникла критична дата 01 листопада. Але карантин продовжено до 31 грудня, а отже, автоматично продовжено дату проходження ідентифікації і після закінчення карантину залишається ще 60 днів, щоб підтвердити свою особу. Подавати додаткові заяви чи писати пояснювальні в банк не потрібно і наголовніше: на цей період Ощадбанк не призупиняє жодні виплати.

Якщо термін дії банківської карти за час карантину минув Ощадбанк перевипускає нову картку автоматично. Можна зареєструватися в електронній черзі банку та забрати картку пізніше, після перетину блокпосту, у відділені банку з паспортом та ідентифікаційним кодом.

Зверніть увагу, що картка зберігається у відділенні протягом півроку з часу замовлення, але у період карантину “знищення” карток зовсім припинено і якщо ви не забрали картку протягом півроку її можна буде отримати до останнього дня місяця закінчення карантину. Наприклад, якщо карантин скасують 15 січня, то картку можна забрати до 31 січня, навіть якщо минуло півроку із часу її замовлення.

Картка автоматично надійде в те відділення, у якому ви відкривали рахунок. Якщо вам необхідно поміняти адресу, то заздалегідь потрібно зателефонувати на гарячу лінію і вирішити це питання. Для того щоб записатися в електронну чергу можна зателефонувати в контакт-центр Ощадбанку за номером 0-800-210-800 або вирішити це питання через чат-бот у Telegram за ім’ям @Oschadbot  чи в Messenger m.me/ Oschadbot.

Усі ці можливості (крім онлайн-платежів) відкрито тільки для людей, які живуть на підконтрольній Україні території.




 

Начальник Дніпровського приміського

відділу обслуговування громадян

(сервісний центр)

управління обслуговування громадян

ГУ ПФУ в Дніпропетровській області                                           В. ПІДОДВІРНА

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux